Natuurlijk moesten we even slikken toen we niet meer bij onze klanten op locatie mochten trainen. Maar het glas is half vol. Hup, schouders eronder: wat kan er nog wél? Door de vrijgekomen tijd hebben we veel meer mogelijkheden om te experimenteren met nieuwe trainingsvormen en -tools. Zo kwamen we er dus achter dat digitaal ontzettend veel kansen biedt. En veilig kan. Zodat we West-Betuwse vunzige situaties voorkomen.

Zoveel keus!

Elke denkbare variant is mogelijk. Alles digitaal? Geen probleem! Voor een online discussiesessie of digitaal theoriecollege draaien we onze hand niet om. Extra oefenen? We maken een op maat gemaakte e-learning voor je. Een-op-een een tekst bespreken? We plannen een conference call. Maar een mix is ook mogelijk. Een live-aftrap op locatie en een digitale follow-up? Als het veilig kan: tuurlijk!

Waarom jij dus niet hoeft te wachten met het plannen van die training

Maatwerk was altijd al ons devies. Maar deze crisis heeft ons dus geleerd dat the sky the limit is. Welke voordelen biedt dat jou?

  • Meer flexibiliteit: digitaal maakt ons flexibeler, dus grotere keuze uit startmomenten.
  • Delen van de training volgen wanneer jij dat wilt. In het zonnetje in de tuin? Midden in de nacht? Jij beslist.
  • Een training die aansluit bij jouw leerbehoeften. Toch nog extra oefenen met dat ene onderdeel? Wij regelen het.
  • Veel persoonlijke aandacht.
  • Nog steeds ruimte voor gezelligheid en humor. Zoals je van ons gewend bent!

Gemeentes zullen niet gauw meer een vergadering in Zoom organiseren. Alleen de gemeente Bergen op Zoom misschien (? ba dum tss). Wij zorgen in ieder geval voor een goed beveiligde trainingstool. Twijfel dus niet langer, en neem contact met ons op voor een persoonlijk advies!