Waarom werken bij Pastoor bv?

Wij zijn een team taalfanaten. Communicatieaanhangers. Structuurstrijders. En gedreven pingpongers. Wij geloven dat goede communicatie belangrijk is voor het bereiken van doelen, voor het versterken van relaties en voor het maken van impact. We zien veel kansen voor begrijpelijke inhoud. Voor meer begrip en effectieve communicatie. Kansen voor logisch verstand. Voor echt contact en vooral: meer plezier!

Actiefoto van pastoor bv medewerkers die aan het pingpongen zijn
Teamfoto van Pastoor bv
Foto van trainers bij de auto van Pastoor bv

Stage

Ben je een kei in marketing en is Nederlandse taal je passie? Dan hebben we misschien een stage- of studentwerkplek beschikbaar. Stuur gerust je CV en motivatie naar secretariaat@pastoorbv.nl. 

Schuilt er een taalfanaat in jou?

Met jouw krachtige en humoristische aanpak leer je anderen hoe ze bijvoorbeeld overtuigende beleidsteksten schrijven of duidelijke e-mails opstellen. Of je laat de cursisten hun plankenkoorts overwinnen tijdens de training ‘Krachtig presenteren’. Wij geven meer dan een training: we maken onze klanten bewust van wat ze doen, hoe vriendelijk, duidelijk en toch vakinhoudelijk sterk ze kunnen communiceren. 

Bekijk de vacature

Afbeelding van Trainer Rob die meekijkt met Marlies en Taya

Zij leerden beter te communiceren bij Pastoor bv