Mensen verbinden

Als kind heb ik nooit een Sinterklaasgedicht geschreven of een Jip en Janneke verhaal gelezen. Ik ben niet in Nederland opgegroeid. Daarom had ik op school altijd een hekel aan het schrijven in het Nederlands. Mijn studie Communicatie koos ik dan ook niet omdat ik adviesrapporten wilde schrijven. Maar omdat ik het leuk vind om mensen te verbinden, servicegericht te communiceren en te denken vanuit de behoeftes van de klant.

Klantgericht werken

Na mijn studie heb ik in veel verschillende functies gewerkt. Maar nooit eerder in de communicatiebranche. En nu werk ik toch bij een trainingsbureau op het gebied van schriftelijke communicatie! Want klant- en servicegericht werken is bij alle vakgebieden belangrijk. En ja, nu weet ik júist waar Jip en Janneke verhalen over gaan én heb ik mijn eerste Sinterklaasgedicht geschreven voor mijn collega!

Wil jij ook beter communiceren?

Schrijf je dan in voor een van onze communicatietrainingen. Schrijven, presenteren, rapporteren... Bekijk ons aanbod hieronder! Liever eerst even overleggen over wat het best bij jou past? Bel ons op (024) 324 49 59 of mail naar info@pastoorbv.nl.

Confetti
Confetti
Medewerker

360
+

Klanten

2600+

Trainingen

16000

Cursisten

9.2

Google Reviews Score

Zij leerden beter te communiceren bij Pastoor bv