Wat doet Pastoor bv?

We geven vooral communicatietrainingen, waarin we mensen beter leren schrijven en spreken. Dit doen we bij bedrijven en organisaties door heel het land. Maar je kunt bij ons ook een cursus in een open groep volgen, individuele hulp krijgen of een e-learning online maken. Verder herschrijven we bestaande teksten naar duidelijke taal en kunnen advies geven op het gebied van schriftelijke communicatie.  

Waarom heet het Pastoor bv?

De oprichter en eigenaar van ons bureau heet René Pastoor. Vandaar het bedrijf zo heet. Het heeft verder niets met de kerk te maken 😉.

Op welke locaties geeft Pastoor bv training?

We reizen door het hele land om trainingen te geven aan bedrijven en organisaties. Ook hebben we professionele apparatuur in huis om onze trainingen online (via Zoom of Teams) te geven. Individuele trainingen geven we bij ons op kantoor in Nijmegen. Trainingen in een groep met een open inschrijving geven we op ons kantoor in Nijmegen of op externe locaties in Utrecht en Nijmegen.

Hoe kan je Pastoor bv bereiken?

Pastoor bv vind je op Kerkenbos 1103D in Nijmegen. Op een steenworp afstand van treinstation Dukenburg en A73 snelweg. Je kunt ons bellen op (024) 324 49 59 of mailen naar info@pastoorbv.nl.

Wat kost een training?

Dat hangt van de training af. Bijna alles wat wij doen is maatwerk. Bij sommige trainingen staan de kosten vast. Die staan dan bij die trainingspagina vermeldt.

Hoe kan ik inloggen op de MijnPastoorbv-leeromgeving?

Volg je bij ons een training? Dan krijg je toegang tot de MijnPastoorbv-leeromgeving. Je krijgt hier een e-mail over met informatie voor de eerste keer inloggen. Hierna kan je zelf je wachtwoord veranderen. Via deze link: www.mijnpastoorbv.nl kan je inloggen.

Krijg ik een certificaat als ik een training afrond?

Jazeker. Je ontvangt een Bewijs van deelname als je alle sessies van de training aanwezig bent geweest.

Wat is het verschil tussen een training en een cursus?

Helemaal niks! De een noemt het training, de ander cursus. Van beide leer je net zo veel.

Hoe kan ik het 60-seconds Taalspel bestellen?

Mail naar secretariaat@pastoorbv.nl over hoeveel exemplaren je wil, het adres en factuurgegevens. De kosten voor een setje zijn 50 euro inclusief verzendkosten. Bij meerdere setjes geven we korting!

Wat doen jullie met teksten die ik opstuur voor een training?

Jouw teksten gebruiken we alleen voor jouw training. Als de training klaar is, vernietigen we de teksten. Het is jouw verantwoordelijkheid om te anonimiseren en goed na te denken over wat je deelt. De trainer kan er ook voor kiezen om je voorbeeld helemaal niet te gebruiken als de gegevens niet geanonimiseerd zijn. Zonde! Want je leer het meeste uit je eigen praktijk 😉 De volgende informatie moet je bijvoorbeeld uit de tekst verwijderen of zwart maken: naam, geboortedatum, adres, BSN, e-mailadres, telefoonnummer, gegevens over gezondheid en religie. Vermijd verder teksten over gevoelige situaties. Bijvoorbeeld wanneer het gaat om een gezondheidskwestie van een inwoner. Of een thuissituatie, zoals huiselijk geweld. Ook teksten die vanwege vertrouwelijkheid intern moeten blijven mogen niet worden gebruikt. 

Geven jullie ook taallessen of training in de Nederlands taal voor beginners?

Nee. Voor al onze trainingen en cursussen is een basis beheersing van de Nederlandse taal nodig. We geven onze trainingen op taalniveau B1. Mensen die de Nederlandse taal nog aan het leren zijn, hebben een training nodig van A1-niveau.

Verplaatsen en annuleren van een sessie

Dit is afhankelijk van de training die je volgt. In sommige gevallen hebben we bepaalde afspraken gemaakt met jouw organisatie. Kijk bij Onze spelregels welke situatie voor jou van toepassing is. Of neem contact op met ons secretariaat via (024) 324 49 59 of mail naar info@pastoorbv.nl

Verplaatsen en annuleren training

Kijk bij Onze spelregels welke situatie voor jou van toepassing is. Of neem contact op met ons via (024) 324 49 59 of mail naar info@pastoorbv.nl

Waarom duurt een online training korter dan een fysieke bijeenkomst?

De spanningsboog bij een online training is korter dan bij een fysieke training. Hier houden we rekening mee. De inhoud van de training verandert niet.