Ben je opzoek naar een cursus of workshop schrijven? Dan ben je bij Pastoor bv op het goede adres! Dit kun je bij ons leren: correct Nederlands spellen in zakelijke teksten, heldere en overtuigende rapporten schrijven of aantrekkelijke teksten voor je website maken. Alleen of met een groepje, aan jou de keuze! We geven trainingen bij ons op kantoor in Nijmegen, maar reizen ook het hele land door om bij jou op locatie te trainen. Een individuele cursus op afstand (online) is ook mogelijk! 

Benieuwd naar onze trainingen?

In een groep, individueel of met je organisatie. Kies hier wat bij je past.

Training in een groep

Training
in een groep

Leer in twee dagen beter communiceren. Samen met anderen in een groep (vier tot tien deelnemers). In Nijmegen of Utrecht.

Individuele training

Individuele
training

Eén-op-één begeleiding. Aan de slag met jouw leervragen in een programma op maat. Kort of uitgebreid. In Nijmegen of online.

Incompany training

Incompany
training

Een training voor jouw afdeling of organisatie. Een programma op maat. Op basis van jullie eigen teksten, casussen en voorbeelden.

Correct Nederlands schrijven en B1 

Correcte spelling in mail, zakelijke brieven en rapporten is belangrijk in professionele communicatie. We leren je foutloos schrijven. Maar we kijken ook naar de opbouw van de teksten en helpen we je persoonlijke effectiviteit te vergroten. Hoe zet je de lezer tot actie? Zijn je teksten begrijpelijk voor alle doelgroepen? Onze trainingen en cursussen zijn op B1 taalniveau. Zo hebben we al veel gemeentes geleerd om brieven in B1 te schrijven naar de bewoners.  

Foto van Celine en deelnemers
Foto van Rob in overleg met deelnemer
Foto van Femke in overleg met deelnemer
Foto van deelnemers in overleg
Foto van deelnemers aan tafel
Foto van deelnemers die een presentatie volgen

De training bevat waardevolle kennis die ons helpt om veel betere teksten te maken.

Commercieel en creatief schrijven 

Wil je meer leren van copywriting, schrijven voor social media en je eigen website? Wat wil je verkopen en hoe vind je je doelgroep? Er zijn zoveel verkooptechnieken! Welke past het beste bij jou of je organisatie? We denken graag met je mee! En gaan in de training direct aan de slag met je eigen teksten en resultaat. Liever zelf leren hoe je aantrekkelijke website teksten maakt? Je kan ook een van onze e-learnings volgen. In je eigen tijd en tempo.  

Begrijpelijke rapporten schrijven 

Schrijf je zelf veel rapporten? Of lees je veel rapporten? In beide gevallen is het fijn als je de belangrijkste informatie uit een rapport snel kan uithalen. Hoe maak je een tekst begrijpelijk en leesbaar voor verschillende doelgroepen mét belangrijke vaktermen? In onze trainingen gebruiken we jouw eigen teksten als voorbeeld. Zo kun je ervan leren én gelijk je teksten verbeteren.  

Teamfoto Pastoorbv
Team Pastoor bv uiteten
Medewerkers rondom de pingpong tafel

Wil jij ook beter communiceren?

Schrijf je dan in voor een van onze communicatietrainingen. Schrijven, presenteren, rapporteren... Bekijk ons aanbod hieronder! Liever eerst even overleggen over wat het best bij jou past? Bel ons op (024) 324 49 59 of mail naar info@pastoorbv.nl.

Confetti
Confetti
Medewerker

360
+

Klanten

2600+

Trainingen

16000

Cursisten

9.2

Google Reviews Score

Zij leerden beter te communiceren bij Pastoor bv