Steengoed spreken in zakelijke presentaties en gesprekken

Maak een goede indruk met succesvolle communicatie

Ben jij wel eens zenuwachtig voor een presentatie of een belangrijk gesprek? Of heb je moeite om jouw boodschap helder over te brengen? Wij leren je steengoed te spreken in alle zakelijke situaties. Word de inspirerende spreker waar iedereen naar luistert!

“Ik durf nu voor de potentiële klanten te staan om mijn nieuw bedrijf te presenteren. Ik ben zelfverzekerd in mijn houding en verhaal en kan goed onderhandelen. Dankjewel Marlies voor de fijne training!”
Jacqueline Smit, Eigenaar start-up

Resultaat

Samen met de trainer ga je aan de slag met gesprekken en presentaties die jij wil verbeteren. We bepalen samen welke onderwerpen we behandelen en welke resultaten daarbij horen. Wat wil jij bereiken? Hieronder vind je alvast wat inspiratie:

  • Je vergaderingen zijn gestructureerd en efficiënt.
  • Je presentaties zijn zelfverzekerd en applauswaardig!
  • Je leiderschapsstijl is motiverend en inspirerend voor je collega’s!
  • Je slechtnieuwsgesprekken zijn empathisch en opbouwend!
  • Je telefoongesprekken zijn klantgericht, effectief en probleemoplossend!
  • Je onderhandelingsgesprekken leiden tot win-winsituaties!
  • Je functioneringsgesprekken leiden tot meer werkplezier en meer resultaten van de medewerkers!
  • Je timemanagement is efficiënt en je kan nu steengoed prioriteit stellen!

Voor sommige onderwerpen hebben we een aparte training samengesteld. Misschien sluit dat wel perfect aan bij wat jij zoekt. Kijk daarom ook eens bij:

Heb jij iets anders in gedachten? Een maatwerkvraag, vraagt om een maatwerkoplossing! We denken graag met je mee! Bel gerust naar 024 – 324 49 59 of mail naar info@pastoorbv.nl

Hoe pakken we het aan?

Gaan we samenwerken? Super! We doorlopen een paar stappen om een toptraining voor jou te verzorgen.

Stap 1: telefonische intake met je trainer
Van tevoren voer je een uitgebreid intakegesprek met de trainer. Dit doen we om je leerwensen en -vragen scherp te krijgen.

Stap 2: data afstemmen
We plannen twee sessies van drie uur, met een tussenliggende praktijkperiode van twee tot vier weken. Zo heb jij in de tussentijd de mogelijkheid om te oefenen. In de volgende sessie ontvang je gerichte feedback. We plannen de training bij ons op locatie in Nijmegen of online.

Stap 3: voorbereiding
We vragen je alleen een aantal teksten, presentaties, casussen of andere relevante voorbeelden te uploaden in onze digitale leeromgeving. Zo kan de trainer jouw voorbeelden analyseren en daarmee het programma volledig op maat maken.

Stap 4: volg de training
Tijdens de training ga je aan de slag met jouw leervragen en -wensen. Na de eerste sessie krijg je een huiswerkopdracht mee. In de tweede sessie frissen we de vaardigheden nog een keer op en zoeken we de diepgang op. Je ontvangt van ons na de training een certificaat.

 

Investering

Voor deze training kun je het STAP-budget gebruiken. Sinds 1 maart 2022 mag iedere werkende en werkzoekende elk jaar tot € 1.000,- bij het UWV aanvragen om een training te volgen. Wil je hiervan gebruikmaken? Schrijf je eerst bij ons in, telefonisch of via de mail. Daarna krijg je van ons een STAP-aanmeldingsbewijs en helpen wij je verder.

Je investering voor deze training is € 1.000,-. Dat is all-in, dus inclusief koffie, thee, lunch, alle cursusmaterialen en een persoonlijk account. Geen verrassingen dus.

300+

klanten

20%
efficiëntieslag
tot 50% meer

klanttevredenheid

13.000+

cursisten