E-learnings

Oefen waar jij wil, wanneer je maar wil

Naast trainingen hebben wij ook een groot aanbod in e-learning. Zo kun je ieder moment van de dag bepalen of je het leren weer oppakt. En ook op iedere plek. Thuis, op het werk of bij de kapper. Wel goed blijven opletten natuurlijk!

“Door de e-learning Correct Nederlands schrijven heb ik alle spellingregels weer helder op een rijtje. Ik maak nu veel minder fouten in mijn teksten!”

Taalpakket

Wil je graag heldere taal in je brieven en mails? Weten hoe je een brief of mail effectief en lezersgericht opbouwt? Zonder dt-fouten? Kortom: wil jij graag investeren in jouw eigen schrijfvaardigheden? Of misschien wel in die van de hele organisatie? Dan is het e-learning taalpakket wat voor jou!

In dit pakket vind je een hele verzameling van onze e-learning op taalgebied: van zinsbouw en spelling en grammatica, tot aan een goede benadering in brieven en mails. We behandelen geen lange lappen droge stof, maar leggen kort en helder de theorie uit. Daarna ga je aan de slag met verschillende oefeningen. Zo ben je met een minimale inspanning weer op de hoogte van de belangrijkste schrijftips en inzichten. Praktisch, leerzaam en effectief! Zie hieronder een overzicht van de e-learning uit het taalpakket:

Teksten

Helder taalgebruik

Onze vijf vuistregels helpen om elke tekst voor iedereen in begrijpelijk taalgeb...

Teksten

Helder taalgebruik

Onze vijf vuistregels helpen om elke tekst voor iedereen in begrijpelijk taalgebruik te schrijven – of anders gezegd, op taalniveau B1. Het is natuurlijk aan jou of je er telkens voor kiest om die vuistregels tot in de extremen toe te passen, maar na deze e-learning heb je dat in ieder geval wel in de vingers!

Teksten

Opbouw in brieven en mails

Een goede opbouw van een brief of e-mail helpt je lezer om jou te begrijpen. In ...

Teksten

Opbouw in brieven en mails

Een goede opbouw van een brief of e-mail helpt je lezer om jou te begrijpen. In de e-learning leer je hoe je een brief of mail optimaal opbouwt. Je loopt hiervoor drie onderdelen langs: inleiding, kern en slot. Vervolgens gaan we in op een aantal andere structuursignalen om de opbouw van je tekst te versterken.

Teksten

Benadering

Bij een goede benadering heb je als schrijver aandacht voor de lezer. Welke aans...

Teksten

Benadering

Bij een goede benadering heb je als schrijver aandacht voor de lezer. Welke aanspreekvorm gebruik je? Hoe spoor ik de lezer aan tot actie? In de e-learning krijg je meer uitleg over de stappen van benadering. Ook ga je aan de slag met oefeningen. Zo zie je met concrete voorbeelden wat dit in de praktijk betekent als je gaat schrijven.

Teksten

Taalreparatie basis

In deze e-learning hebben we aandacht voor de meest voorkomende spellingprobleme...

Teksten

Taalreparatie basis

In deze e-learning hebben we aandacht voor de meest voorkomende spellingproblemen. Deze zijn onderverdeeld in vier blokken: werkwoorden, hen/hun, als/dan en betrekkelijke voornaamwoorden. Ieder blok is voorzien van uitleg. Een beetje theorie en dan wat oefeningen. Zo ben je in no-time weer op de hoogte van de huidige spellingregels.

Teksten

Taalreparatie gevorderden

In deze e-learning hebben we aandacht voor de moeilijkere spellingregels met uit...

Teksten

Taalreparatie gevorderden

In deze e-learning hebben we aandacht voor de moeilijkere spellingregels met uitzonderingen. Samenstellingen, hoofdletters en accenten komen hier voorbij. Voor iedereen die de basis al onder knie heeft en op zoek is naar een grotere uitdaging! 

Andere onderwerpen?
Dat kan! Er staat nog een heel aantal andere e-learnings voor je klaar. Van argumenteren tot de gemeentewet.

Interesse?

Interesse in het e-learning taalpakket? Of misschien in één van deze e-learnings? Bel, chat of mail met ons voor de mogelijkheden!

300+

klanten

20%

efficiëntieslag
+10 tot 50%

klanttevredenheid

13.000+

cursisten