Van toch wel gortdroge stof, een smeuïge programma gemaakt.

Zowel de training als trainer hebben een positieve indruk achtergelaten.

Bibi

Ik heb een erg prettige 2-daagse 'krachtig leren presenteren' training bij Kathelijne gevolgd. Ze nam mij goed mee in de onderwerpen en wisselde theorie af met een video of een oefening. Ik vond het fijn om per training 2 keer te mogen presenteren, zodat je inhoudelijk erg goede feedback krijgt waarmee je aan de slag kunt. Tijd ging erg snel, dus dat is een goed teken!

Thijn
Maandag 18 maart / Krachtig leren presenteren

Dank Marlies!

De training was super leuk en interactief. Er zijn e-mailberichten als voorbeeld gebruikt vanuit onze organisatie, waardoor de materie en kennis direct voelbaar wordt waar we kunnen verbeteren of al goed bezig zijn. Veel kennis is weer opgefrist en veel handige tips en tools.

Geeske

De training sloot aan op mijn behoeftes. Marlies vertelt vlot en boeiend. De training is dynamisch door de afwisseling van bijvoorbeeld filmpjes en oefeningen. Hierdoor bleef het me boeien.

Margriet

Leuke en vlotte training. Goed toe te passen in de praktijk en zal dit zeker ook gaan doen.

Lisanne

Rob maakt de training tot een feestje. Van mail tot spel, ieder onderdeel was interactief en leerzaam.

Marloes

Heb er heel veel aan gehad en zal het ook zeker toepassen in mijn werkzaamheden. Hartelijk dank.

Een interactieve training met veel voorbeelden uit de praktijk waardoor er veel herkenbaarheid is. Je leert praktische handvatten die je meteen in de praktijk kunt toepassen.

Mirjam

Wil jij ook beter communiceren?

Schrijf je dan in voor een van onze communicatietrainingen. Schrijven, presenteren, rapporteren... Bekijk ons aanbod hieronder! Liever eerst even overleggen over wat het best bij jou past? Bel ons op (024) 324 49 59 of mail naar info@pastoorbv.nl.

Confetti
Confetti
Medewerker

360
+

Klanten

2600+

Trainingen

16000

Cursisten

9.2

Google Reviews Score

Zij leerden beter te communiceren bij Pastoor bv