Krachtig presenteren

Krijg ze met jouw presentaties op het puntje van hun stoel!

Iedereen heeft het in zich om pakkende presentaties te geven, ondanks onzekerheid of gebrek aan ervaring. Met onze tips en begeleiding lukt het jou om indrukwekkend te openen, de aandacht van begin tot eind vast te houden en jouw verhaal memorabel over te brengen. Maak van die gaap een applaus!

Deze training kan ook als: open training

Programma

Altijd maximaal maatwerk: het programma sluit aan bij jouw specifieke leerwensen en vragen. Daarom doen we vooraf een persoonlijke intake. Natuurlijk kent het programma wel wat vaste onderdelen, bijvoorbeeld:

 • de belangrijkste tools om de aandacht van jouw publiek te trekken (zoals storytelling)
 • duidelijk en boeiend spreken: volume, toon en intonatie
 • een stappenplan om al jouw presentaties krachtig te starten
 • jouw lichaamshouding en non-verbale communicatie
 • de opbouw en vormgeving van jouw PowerPoints optimaliseren.

Studiebelasting: minimaal 3 uur, geen bijzondere voorbereiding nodig. 

 

Heb jij iets anders in gedachten? Een maatwerkvraag, vraagt om een maatwerkoplossing! We denken graag met je mee! Bel gerust naar 024 – 324 49 59 of mail naar info@pastoorbv.nl.

Resultaat

Na afloop van de training heb je… 

 • meer zin en zelfvertrouwen om jouw verhaal te doen voor een groep.
 • zeker een van je eigen presentaties omgetoverd tot een applausmagneet.
 • een stijl van presenteren die perfect bij je past.
 • de zekerheid dat je in korte tijd een degelijke en boeiende presentatie kan voorbereiden.
 • een prettige mate van dynamiek en interactie in je presentaties. 

 

Investering
Je investering voor deze training is € 595,- per sessie. Dat is all-in, dus inclusief intake, koffie, thee, lunch, alle cursusmaterialen en een persoonlijk account. Geen verrassingen dus.
Hoe?

Volledig online of op locatie? The sky is the limit. Echt! Deze Individuele training komt in alle soorten en maten voor. Ontdek hieronder de opties. We adviseren je graag over wat het best bij jou past. Benieuwd naar onze visie op trainen? Kijk dan hier.

 • Borging
 • Programma-uitbreiding
Teksten

Opfrissessies

Het is goed om met enige regelmaat met afstand eens te kijken: wat hebben wij in...

Teksten

Opfrissessies

Het is goed om met enige regelmaat met afstand eens te kijken: wat hebben wij in de afgelopen tijd geschreven en was dat van goede kwaliteit? Eens per jaar een opfristraining is daarvoor een uitstekend middel. Met een opfristraining blijft het onderwerp leven in de organisatie. Het is ook een signaal naar alle medewerkers dat dit onderwerp belangrijk blijft.

Teksten

Samen presentatie maken

Heb je een belangrijke presentatie op de planning? En wil je structurele begelei...

Teksten

Samen presentatie maken

Heb je een belangrijke presentatie op de planning? En wil je structurele begeleiding bij het maken en oefenen van deze presentatie? Dat kan! Wij begeleiden het hele proces van A tot Z. We brainstormen samen met jou over een pakkende opening, de juiste structuur en het creëren van interactie. We maken samen de presentatie, oefenen en zorgen ervoor dat jij tot in de puntjes voorbereidt bent.

Teksten

Online presenteren (webinars)

We leven steeds meer in een digitaal tijdperk. Toch is presenteren via een onlin...

Teksten

Online presenteren (webinars)

We leven steeds meer in een digitaal tijdperk. Toch is presenteren via een online videotool weer een heel andere beleving. Daarom besteden we in deze module extra aandacht aan het online presenteren. Je krijgt praktische tips voor het creëren en organiseren van een succesvol webinar. Ook leer je hoe je in een online presentatie het publiek erbij betrekt en hoe je de aandacht kunt vasthouden.

Wil je dat we je webinar faciliteren? Ook dat doen we graag. Zonder poespas en functioneel. Kun jij je helemaal op de presentatie en de interactie met je doelgroep concentreren.

Teksten

Storytelling

Een verhaal brengt een boodschap tot leven. Doordat we ons herkennen in de drome...

Teksten

Storytelling

Een verhaal brengt een boodschap tot leven. Doordat we ons herkennen in de dromen, verlangens of onzekerheden van het hoofdpersonage. Zeker niet eenvoudig, storytelling is een vak apart. In deze module krijg je de fijne kneepjes van dat vak uitgelegd. We leren je hoe je een boodschap beeldend en dynamisch overbrengt.

Teksten

Krachtig pitchen

Je hebt één minuut de tijd. Extra belangrijk dus om een goede indruk achter te...

Teksten

Krachtig pitchen

Je hebt één minuut de tijd. Extra belangrijk dus om een goede indruk achter te laten. Je wil een inhoudelijke boodschap overbrengen, maar ook een creatieve twist aan je verhaal geven. Deze module zit boordevol praktische tips, van storytelling tot aan non-verbale versterkers. Geef de pitch die écht blijft hangen bij het publiek!

Teksten

Video-analyse

Voordat de training start, of als check een tijdje na de training, verzamelen we...

Teksten

Video-analyse

Voordat de training start, of als check een tijdje na de training, verzamelen we graag een goed beeld van de huidige praktijk. Daarom analyseren we een video. We laten deze, of delen daarvan, terug zien in de training. Daarbij geldt: niet als veroordeling, maar vooral om te leren en te kijken wat het effect is van verschillende communicatiestijlen.

300+

klanten

20%
efficiëntieslag
tot 50% meer

klanttevredenheid

13.000+

cursisten

We zijn bezig met het vernieuwen van onze website. Alles doet het nog, maar binnenkort ziet het er anders uit. 😉