Passie voor taal

Als studiecoach en paardrij-instructeur heb ik dat al een aantal jaar met veel plezier gedaan. Dus toen de kans voorbij kwam om mensen te helpen met taal, een van mijn grote passies, greep ik die met beide handen aan. Superleuk! Misschien heb ik daardoor ook wat minder behoefte om me te bemoeien met het taalgebruik van mijn vrienden. Kunnen die opgelucht ademhalen. 😋

trainer Josefien zit op een bank en lacht
trainers Rob en Josefien zitten op een bank

Geen vragen, maar antwoorden!

Ik liep stage bij de overheid en zag daar met eigen ogen wat de impact is van onduidelijke, ingewikkelde teksten. Teksten die geen antwoorden opleveren, maar alleen maar zorgen voor meer vragen. Zowel bij medewerkers als klanten! Heel tof om me nu in te mogen zetten voor begrijpelijke teksten, die voor iedereen helder zijn. Die geen vragen oproepen, maar antwoorden geven. Zoals het hoort!

Wil jij ook beter communiceren?

Schrijf je dan in voor een van onze communicatietrainingen. Schrijven, presenteren, rapporteren... Bekijk ons aanbod hieronder! Liever eerst even overleggen over wat het best bij jou past? Bel ons op (024) 324 49 59 of mail naar info@pastoorbv.nl.

Confetti
Confetti
Medewerker

375
+

Klanten

2750+

Trainingen

17000

Cursisten

9.2

Google Reviews Score

Zij leerden beter te communiceren bij Pastoor bv