Snelle communicatietest

Onze gratis communicatietest geeft je op een speelse manier snel inzicht in je eigen communicatiestijl en in die van anderen. Je leert wat je sterke punten, valkuilen en voorkeuren zijn én je krijgt praktische tips om je interacties te verbeteren! Krijg nu grip op jouw communicatie met onze snelle (en gratis) communicatietest!

Maak de snelle communicatietest

Afbeelding van iemand die aan het typen is op een laptop
Afbeelding van trainster die iets uitlegt aan deelnemers

BLA-assessment

Voor het halen van resultaten, voor werkplezier en voor een fijne samenwerking is goede communicatie cruciaal. Dat begint bij inzicht in jouw communicatieprofiel. Ons BLA-assessment identificeert jouw profiel en laat zien wat jouw krachten, valkuilen en voorkeuren zijn. En wat je kan doen om succesvol te zijn in lastige situaties. Start nu met effectief communiceren!

Meer informatie over het BLA-assessment

Interim communicatieadviseur

Extra communicatiekracht nodig? Voor een project, of iets langer? Leen één van ons! Gegarandeerd prettig met humor. Fris en altijd met veel ervaring als schrijver, contentmaker en met overdreven veel kennis van beleid en bestuur. Kortom: een tijdelijke topcollega die lopende projecten draaiende houdt en gevraagd en ongevraagd (strategisch) advies geeft. Een uitvoerder van uitstekende kwaliteit of een strategisch adviseur. Of allebei? 

Lees alles over ons interimprogramma

Uitgebreide scan

Wij analyseren álle communicatie van jouw organisatie. Denk aan standaardbrieven, vacatureteksten, websiteteksten, nieuwsbrieven en klantafhandelingen. Je krijgt concrete adviezen om de communicatie te verbeteren. Is jouw organisatie een MKB? Dan kun je deze scan laten financieren door de SLIM-subsidie!

Meer informatie over de scan

Teksten schrijven

We schrijven of herschrijven teksten voor jou. Jij levert de inhoud en wij gieten het in een passende vorm. Onze teksten zijn kernachtig, helder en persoonlijk. Eigentijds en zakelijk. Dat kunnen standaardbrieven, vacatureteksten of jaarverslagen zijn. Maar ook teksten voor op je website of in een brochure.

Meer informatie over het herschrijven van teksten

teamoverleg met Pastoor bv medewerkers
video van de B1-tool in Word

B1-check

Zit jij vaak te ploeteren op mailtjes of andere teksten? Onze B1-check tool is een eenvoudig te installeren add-in voor Outlook en voor Word. Hij helpt je begrijpelijker schrijven. Moeilijke woorden, lange zinnen, passieve constructies... Met één druk op de knop laat hij je zien wat er beter kan en hoe je je tekst kunt verbeteren.

Alles over de B1-tool

60-seconds Taalspel

Zakelijke teksten staan vaak vol met wollige taal: ouderwetse, vage, ambtelijke of technische woorden. Deze ‘jeukwoorden’ hebben wij verzameld. En er een superleuk spel van gemaakt. Versla jouw collega's! En word samen bewust van het belang van duidelijke taal.

Meer over het 60-seconds spel

mensen spelen het 60-seconds taalspel

375
+

Klanten

2750+

Trainingen

17000

Cursisten

9.2

Google Reviews Score

Zij leerden beter te communiceren bij Pastoor bv