Uitgebreide scan

Wij analyseren álle communicatie van jouw organisatie. Denk aan standaardbrieven, vacatureteksten, websiteteksten, nieuwsbrieven en klantafhandelingen. Je krijgt concrete adviezen om de communicatie te verbeteren. Is jouw organisatie een MKB? Dan kun je deze scan laten financieren door de SLIM-subsidie!

Meer informatie

Teksten schrijven

We schrijven of herschrijven teksten voor jou. Jij levert de inhoud en wij gieten het in een passende vorm. Onze teksten zijn kernachtig, helder en persoonlijk. Eigentijds en zakelijk. Dat kunnen standaardbrieven, vacatureteksten of jaarverslagen zijn. Maar ook teksten voor op je website of in een brochure.

Meer informatie

teamoverleg met Pastoor bv medewerkers
video van de B1-tool in Word

B1-check

Zit jij vaak te ploeteren op mailtjes of andere teksten? Onze B1-check tool is een eenvoudig te installeren add-in voor Outlook en voor Word. Hij helpt je begrijpelijker schrijven. Moeilijke woorden, lange zinnen, passieve constructies... Met één druk op de knop laat hij je zien wat er beter kan en hoe je je tekst kunt verbeteren.

Meer informatie

60-seconds Taalspel

Zakelijke teksten staan vaak vol met wollige taal: ouderwetse, vage, ambtelijke of technische woorden. Deze ‘jeukwoorden’ hebben wij verzameld. En er een superleuk spel van gemaakt. Versla jouw collega's! En word samen bewust van het belang van duidelijke taal.

Meer informatie

mensen spelen het 60-seconds taalspel

360
+

Klanten

2600+

Trainingen

16000

Cursisten

9.2

Google Reviews Score

Zij leerden beter te communiceren bij Pastoor bv