Teksten schrijven

We schrijven of herschrijven teksten voor jou. Jij levert de inhoud en wij gieten het in een passende vorm. Onze teksten zijn kernachtig, helder en persoonlijk. Eigentijds en zakelijk. Dat kunnen standaardbrieven, vacatureteksten of jaarverslagen zijn. Maar ook teksten voor op je website of in een brochure.

Meer informatie

Gratis quickscan

Schrijf jij teksten voor jouw organisatie? En wil je feedback van een expert? Zonder meteen een grote investering te doen? Laat ons dan een snelle check doen. Van jouw websiteteksten, standaardbrieven, vacatureteksten of adviesrapporten. Wij onderzoeken waar jij kansen laat liggen. Je krijgt een beknopt verslag met concrete adviezen.

Meer informatie

B1-check

Zit jij vaak te ploeteren op mailtjes of andere teksten? Onze B1-check tool is een eenvoudig te installeren add-in voor Outlook en voor Word. Hij helpt je begrijpelijker schrijven. Moeilijke woorden, lange zinnen, passieve constructies... Met één druk op de knop laat hij je zien wat er beter kan en hoe je je tekst kunt verbeteren.

Meer informatie

60-seconds Taalspel

Zakelijke teksten staan vaak vol met wollige taal: ouderwetse, vage, ambtelijke of technische woorden. Deze ‘jeukwoorden’ hebben wij verzameld. En er een superleuk spel van gemaakt. Versla jouw collega's! En word samen bewust van het belang van duidelijke taal.

Meer informatie

350
+

Klanten

19000

Trainingen

15000

Cursisten

9.2

Google Reviews Score

Zij leerden beter te communiceren bij Pastoor bv