Welk dier ben jij in de communicatiejungle?

Onze communicatietest geeft je op een speelse manier snel inzicht in je eigen communicatiestijl en in die van anderen. Je leert wat je sterke punten, valkuilen en voorkeuren zijn én je krijgt praktische tips om je interacties te verbeteren! Zo leer jij waar je voortaan goed op moet letten en hoe je beter om kan gaan met die 'lastige' collega. Of je nu een analytische bever bent die streeft naar nauwkeurigheid of een charismatische flamingo die energie haalt uit contact met anderen: onze test helpt je om je communicatie te verbeteren. Ontdek nu hoe je jouw stijl kunt inzetten om relaties te versterken en succesvoller te communiceren!

Hoe werkt het?

1. Je vult 15 vragen in over jouw communicatiegedrag. Dat is sneller gedaan dan je koffie koud kan worden. 
2. Je ziet direct welk communicatiedier je bent.
3. Je ontvangt een rapport, tips en een cadeautje in je mail. Gratis!

Doe de test!

Een man en een vrouw overleggen terwijl ze samen naar een laptopscherm kijken

Wil je meer?

Deze test stuurt je aardig in de juiste richting, maar wil je écht verder komen? Doe dan ons BLA-assessment. Daarmee krijg je een serieuzer en dieper inzicht in je communicatieprofiel en hoe je dat optimaal benut. De gedachte hiervan is dat effectief communiceren in drie stappen gaat:

  1. Bewust zijn van je eigen communicatiestijl.
  2. Leren hoe dit de interactie met anderen beïnvloedt.
  3. Aanpassen in verschillende situaties.

Wil jij ook beter communiceren?

Schrijf je dan in voor een van onze communicatietrainingen. Schrijven, presenteren, rapporteren... Bekijk ons aanbod hieronder! Liever eerst even overleggen over wat het best bij jou past? Bel ons op (024) 324 49 59 of mail naar info@pastoorbv.nl.

Confetti
Confetti
Medewerker