Waarom dit spel?

Zakelijke teksten staan vaak vol moeilijke woorden. Deze zijn voor veel mensen niet goed te begrijpen. Wij hebben deze ‘jeukwoorden’ voor je verzameld in dit Tenenkrommend Taalspel. Dit spel dwingt je – op een hilarische wijze – om makkelijke woorden te gebruiken en moeilijke woorden te herkennen. Met dit spel willen wij bewustwording creëren. Bewustwording van de bubbel waar jij en jouw collega’s misschien wel in zitten. Maar let op, dit spel kan verslavend zijn. Voor je het weet, ben je een meester in het gebruik van heldere en eenvoudige taal.

Mensen spelen het 60-seconds taalspel

Hoe werkt 60-seconds Tenenkrommend Taalspel?

Op meer dan 40 kaartjes staan telkens 5 moeilijke woorden. Je omschrijft de woorden, zónder het woord zelf te noemen. Gooi al je creativiteit in de strijd. Per woord dat jouw teamgenoten raden, krijgt jullie team één punt. Na 60 seconden is de ronde voorbij en is het volgende team aan de beurt. Speel zoveel rondes als je wilt! Het team met de meeste punten wint!

Hebben?

Wil je meer informatie? Of wil je het gewoon hebben? Bel ons dan op (024) 324 49 59 of mail naar info@pastoorbv.nl. Je kan je vraag ook via het onderstaande formulier opsturen.

Een vraag stellen

Heb je een vraag? Die mag je hier invullen. Je krijgt altijd snel een antwoord. Wij zitten er klaar voor.

Of neem contact met ons op
Confetti
Confetti
Medewerker

360
+

Klanten

2600+

Trainingen

16000

Cursisten

9.2

Google Reviews Score

Zij leerden beter te communiceren bij Pastoor bv