Ik doe mijn spreekbeurt over...

Ook was ik vroeger de enige in de klas die presenteren leuk vond. Een spreekbeurt, boekpresentatie of debat? Ik stond vooraan! Als communicatietrainer kan ik taal en presenteren combineren. En er ook nog eens anderen bij helpen. Als dat geen mooi vak is…

Een geboren trainer

Volg je een training bij mij? Dan ben je verzekerd van een flinke dosis enthousiasme en energie. Maar ook het nodige geduld om iets haarfijn en gestructureerd aan je uit te leggen. Die feedback krijg ik overigens ook altijd van vrienden, bijvoorbeeld wanneer ik een nieuw spel uitleg: “je kunt wel merken dat jij trainingen geeft!”

Voor de trainingen reis ik het hele land door: van Maastricht tot aan Terschelling. Ik vind het heerlijk om op pad te zijn. Toch is het ook af en toe wel lekker dichter bij huis te zijn. Zo beleef ik altijd veel plezier aan de trainingen in de gemeente Bernheze, waar ik ook ben opgegroeid. Er gaat toch niks boven die Brabantse gezelligheid?!

Wil jij ook beter communiceren?

Schrijf je dan in voor een van onze communicatietrainingen. Schrijven, presenteren, rapporteren... Bekijk ons aanbod hieronder! Liever eerst even overleggen over wat het best bij jou past? Bel ons op (024) 324 49 59 of mail naar info@pastoorbv.nl.

Confetti
Confetti
Medewerker

360
+

Klanten

2600+

Trainingen

16000

Cursisten

9.2

Google Reviews Score

Zij leerden beter te communiceren bij Pastoor bv