Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures. Maar we laten deze vacature openstaan zodat je alvast weet wat je bij ons kan doen :)

Heb je wel eens brief van je gemeente, woningbouw of Belastingdienst ontvangen? En laat ons raden: je hebt deze brief drie keer moeten lezen voordat je begreep welke actie van jou gevraagd wordt. Hoe fantastisch zou het zijn als iedereen die een officiële brief ontvangt, deze moeiteloos begrijpt? Dat kan alleen als de schrijver de boodschap simpel en helder verwoordt. Als medewerker van Pastoor bv draag jij hier een steentje aan bij. Dit doe je door het geven van energieke, inspirerende en overtuigende trainingen.

Afbeelding van trainers van Pastoor bv

Dit vragen we van jou:

  • Een HBO- of WO-diploma op het gebied van taal, communicatie of didactiek (maar ook Rechten, Opleidingskunde, Bestuurskunde of Gedragsbeïnvloeding kan).
  • Een passie voor taal, tekst en communicatie.
  • Je bent niet vies van de overheid (we geven veel trainingen aan ambtenaren).
  • Je staat stevig in je schoenen voor een groep mensen.
  • Je kunt goed teksten analyseren en kritisch denken.
  • Een commerciële drive: het hele team is samen verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe opdrachten.
  • Een flexibele houding: je schrikt niet van lange afstanden (onze klanten zitten van Maastricht tot aan Terschelling).
  • Een rijbewijs en bij voorkeur een auto.
  • Je woont bij voorkeur in de buurt van Nijmegen.
  • Pingpong skills! (maar dat mag je ook bij ons op kantoor leren 😉).

Wat doe je als Communicatietrainer?

Je begint bij ons als trainee. Dat betekent dat we je niet meteen in het diepe gooien. Eerst ga je met een ervaren trainer op pad en oefen je op kantoor. Je werkt intensief samen met de directeur en de senior en medior trainers zodat je veel leert van hun expertise en ervaring. We helpen je om het onder de knie te krijgen, totdat je de trainingen helemaal zelfstandig kunt geven. Voor de één komt dat moment sneller dan voor de ander.

Je bereidt je trainingen zelf voor en bent veel op pad om deelnemers van hun stoelen te blazen. Maar je doet nog veel meer! Zo help je mee aan het (door)ontwikkelen van onze bestaande en nieuwe trainingen. Dit doen we vaak als team op georganiseerde heidagen, maar je bent altijd welkom om eigen ideeën in te brengen wanneer je wil. 

Je bent (mede) verantwoordelijk voor het binnenhalen van klanten en opdrachten. En schrijft mee aan uitdagende tekstklussen. Als je wat meer ervaring hebt opgedaan komt daar ook projectleiderschap bij kijken. Dat betekent dat je zelf eindverantwoordelijk bent voor een klant en het hele project. Je bent vooral inhoudelijk bezig, voor de administratieve werkzaamheden hebben we andere collega's die jou erbij ondersteunen. Dat scheelt!

Wat is Pastoor bv?

Wij zijn de expert in het land op het gebied van schrijftrainingen. We zijn niet de allergrootste, maar behoren wel tot de top van Nederland. En dat met een gezellig, overzichtelijk en geïnspireerd team. We helpen heel Nederland al 20 jaar effectiever en leuker te laten communiceren. Bij kleine bedrijven en bij de joekels zoals Coca Cola, Bol.com, gemeente Utrecht en ministeries. In totaal meer dan 300 organisaties hebben we al getraind en geholpen in hun communicatie de afgelopen jaren.