Waarvoor kun je een subsidie gebruiken?

Wij geven verschillende soorten communicatietrainingen. Je kan een training in een groep of alleen volgen. Op deze pagina staan alle trainingen waar je een subsidie voor kan aanvragen. Ook hebben we een e-training waar je 7 verschillende communicatie onderwerpen in je eigen tijd en tempo kan volgen en oefenen. Bij ons zijn alle prijzen all-in. Dus inclusief cursusmateriaal, persoonlijke intake, certificaat, toegang tot onze digitale leeromgeving en op locatie gratis parkeren, koffie, thee en een lekkere lunch. Geen verrassingen dus!

STAP-budget

Vanaf 1 september 2023 is het niet meer mogelijk een om een STAP-subsidie voor onze trainingen in te zetten. Het STAP-subsidie is voortaan alleen geldig voor OCW-erkende opleidingen. Dat zijn wij niet.  

Ik vind het knap hoe de trainster de vaart erin bleef houden in de les, ook wanneer er (bijna) geen reactie kwam van de cursisten, die vaak de camera uit hadden.

Minke

Leeroverzicht

Gelukkig zijn er veel andere subsidies die je kan aanvragen voor een training of cursus. Omdat wij een NRTO en CRKBO-keurmerk hebben, kun je bij ons alle subsidies ook inzetten. Op de website Leeroverzicht.nl vind je alle mogelijke subsidies en hoe je ze kan aanvragen.  

Wil jij ook beter communiceren?

Schrijf je dan in voor een van onze communicatietrainingen. Schrijven, presenteren, rapporteren... Bekijk ons aanbod hieronder! Liever eerst even overleggen over wat het best bij jou past? Bel ons op (024) 324 49 59 of mail naar info@pastoorbv.nl.

Confetti
Confetti
Medewerker

350
+

Klanten

19000

Trainingen

15000

Cursisten

9.2

Google Reviews Score