Waarvoor kun je de subsidie gebruiken?

De subsidie is bedoeld om mkb’s te helpen om leertrajecten op te zetten voor hun medewerkers. Waar liggen verbeterpunten? Hoe kun je medewekers het beste scholen? Welke middelen heb je hiervoor nodig? De SLIM-subsidie geeft je maximaal €25.000 euro om dit in kaart te brengen. Dit valt onder de activiteit 'doorlichting van de onderneming'. Je vindt alle informatie over deze subsidie op de website van de overheid.

twee trainers zijn in overleg op een bank
een vrouw die op een laptop aan het typen is

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Via deze subsidie kun je gebruikmaken van onze uitgebreide scan. Hierbij analyseren we de communicatie van jouw organisatie van a tot z. Denk hierbij aan websiteteksten, standaardbrieven, vacatureteksten, adviesrapporten, klantgesprekken en interne communicatie. Wij onderzoeken waar ruimte is voor verbetering. Je krijgt van ons een concreet rapport met al onze verbeterpunten én hoe je hier direct mee aan de slag kunt. Zelf, of eventueel met begeleiding van ons.

Kun jij een uitgebreide analyse gebruiken? Doe de check!

  • Zijn de websiteteksten van jouw organisatie al meer dan vijf jaar oud?
  • Gaan er in jullie organisatie veel standaardbrieven de deur uit?
  • Hebben jullie veel openstaande vacatures?
  • Zien jullie adviesstukken er nog niet hetzelfde uit in opbouw en schrijfwijze?
  • Hebben jullie weinig interactie op social media?

Is het antwoord op één van deze vragen ‘ja’? Neem contact met ons op, we denken graag met je mee!

Goede cursus. Fijn opgezet.

Wil jij ook beter communiceren?

Schrijf je dan in voor een van onze communicatietrainingen. Schrijven, presenteren, rapporteren... Bekijk ons aanbod hieronder! Liever eerst even overleggen over wat het best bij jou past? Bel ons op (024) 324 49 59 of mail naar info@pastoorbv.nl.

Confetti
Confetti
Medewerker