Krachtig communicatieadvies

kijken, luisteren, vragen en oplossen

Extra vrouw- of mankracht nodig? Of weet je niet waar je moet beginnen? Laat ons meekijken. Da’s altijd prettig in de omgang (voorwaarde!) en scherp in de analyse.
Hoe wij dat doen? We hebben simpelweg veel ervaring bij heel veel kleine, middelgrote en grote organisaties opgedaan. Als adviseur van onze eigen projecten voor trainingen bij die klanten. Maar ook als externe schrijver en als adviseur bij interne projecten. Daarnaast zijn we allemaal universitair geschoold. Tot slot: we werken als team. Ook als iemand in haar of zijn eentje op pad is, sparren we veel. Vooraf, achteraf en zelfs tijdens als het nodig is. Zo is de capaciteit én de kwaliteit voor jou gegarandeerd.

“In drie weken hebben we samen 25 complexe juridische brieven herschreven. Eindelijk!”

Silvia Kodde, Omgevingsdienst Midden-Holland

Gratis quickscan

Je eigen communicatiestrategie neem je niet zomaar onder de loep. Er is altijd wel te weinig tijd, geld, kennis, kunde, prioriteit… Zonde, want zo loop je precies mis wat je niet wil missen. Daarom zetten wij de eerste stap voor je (en had je al gezien dat we dat gratis doen?).

Simpele stappen naar resultaat

Wij onderzoeken waar jij resultaat laat liggen in je websiteteksten, socialmediakanalen of vacatureteksten. Je krijgt een overzicht met quick wins en zaken die je echt aan moet pakken – of je dat nou zelf doet of laat doen. Geen dik rapport dus, maar een lekker beknopt verslag. Zo kun jij snel actie ondernemen.

“Doe mij zo’n quickscan!”

Meld je dan snel aan bij secretariaat@pastoorbv.nl. We geven de quickscan elke maand vijf keer weg.

Een dag per week onze adviseur bij jou over de vloer

Extra vrouw- of mankracht nodig? Wel een expert met wat ervaring. En een scherpe pen. Die snel is ingewerkt en concrete producten (teksten!) levert. Op de momenten dat jij het nodig hebt. Binnen de deadline. Wij hebben die frisse blik van buiten. En toch het vermogen om teksten te schrijven, uitingen te realiseren die ook inhoudelijk bij jouw organisatie passen en bij jouw specifieke doelgroep.

Reken op ons!

We komen niet als we niet weten wat onze toegevoegde waarde is. Maar we komen graag. Een dag per week. Met een plan en met een resultaat. Klik hieronder voor meer informatie.

Teksten

Intake

Weet je wat je wilt? Maar natuurlijk eerst: wie ben je? We praten met elkaar ove...

Teksten

Intake

Weet je wat je wilt?

Maar natuurlijk eerst: wie ben je? We praten met elkaar over wat je concreet wilt bereiken. Welke producten wil je realiseren en welke doelen wil je halen? Hoe snel?

Teksten

Trainer

Wij kunnen onze collega’s eigenlijk niet missen. Ze doen veel schrijf- en voor...

Teksten

Trainer

Wij kunnen onze collega’s eigenlijk niet missen. Ze doen veel schrijf- en vooral voor trainingswerk. Die afwisseling vinden we belangrijk. Daarom komen we maximaal een hele dag per week bij jou over de vloer. Dat houdt ons scherp en fris en beperkt jouw financiële investering. Is het nodig om buiten die ene dag nog extra ‘meters te maken’? We kunnen prima extra handen inschakelen ook als we niet op locatie zijn. Jouw deadlines zijn daarom voor ons de leidraad.

Teksten

Rapportage

Klus geklaard? Dan schudden we elkaar vroeger de hand. Nu – helaas – niet me...

Teksten

Rapportage

Klus geklaard? Dan schudden we elkaar vroeger de hand. Nu – helaas – niet meer. Wel krijg je van ons een korte, heldere, goed leesbare (natuurlijk!) rapportage over de werkzaamheden en de resultaten. Is tussentijdse evaluatie nodig, anders dan live op de werkvloer vaak al gebeurt? Dan doen we dat ook.

Een goed gesprek kan altijd en is vrijblijvend

Een scan? Iemand over de vloer? Of gewoon een tekst laten herschrijven? Of toch mijn collega’s trainen zodat ze zelf betere brieven of rapporten schrijven? Of van alles wat?

Mogelijkheden genoeg. We adviseren je daarom eerst een uurtje te besteden aan een goed gesprek. Vrijblijvend. Het enige wat we van je vragen is te vertellen. Soms ben je dan al geïnspireerd geraakt en ga je alsnog zelf aan de slag. Geweldig vinden we dat. Want wij vinden niet dat wij anderen moeten vertellen hoe het moet. We helpen ze waar nodig en wenselijk. Kom maar op!

300+

klanten

20%
efficiëntieslag
tot 50% meer

klanttevredenheid

13.000+

cursisten

We zijn bezig met het vernieuwen van onze website. Alles doet het nog, maar binnenkort ziet het er anders uit. 😉