Krachtig communicatieadvies

kijken, luisteren, vragen en oplossen

Extra vrouw- of mankracht nodig? Of weet je niet waar je moet beginnen? Laat ons meekijken. Da’s altijd prettig in de omgang (voorwaarde!) en scherp in de analyse.
Hoe wij dat doen? We hebben simpelweg veel ervaring bij heel veel kleine, middelgrote en grote organisaties opgedaan. Als adviseur van onze eigen projecten voor trainingen bij die klanten. Maar ook als externe schrijver en als adviseur bij interne projecten. Daarnaast zijn we allemaal universitair geschoold. Tot slot: we werken als team. Ook als iemand in haar of zijn eentje op pad is, sparren we veel. Vooraf, achteraf en zelfs tijdens als het nodig is. Zo is de capaciteit én de kwaliteit voor jou gegarandeerd.

“In drie weken hebben we samen 25 complexe juridische brieven herschreven. Eindelijk!”

Silvia Kodde, Omgevingsdienst Midden-Holland

Organisatiescan

Je wilt beter samenwerken. Minder gepiep. Je wilt, nee je moet effectiever werken. Je weet dat communicatie de sleutel is. Maar dat kun je nu net niet afdwingen bij je collega’s. En hoe begin je dan? Laat ons dat proces voor je oppakken. Een frisse blik van buiten geeft je een helder handvat.

In drie stappen weten waar je aan toe bent

Drie stappen. Overzichtelijk en praktisch. Klik op een van de stappen voor meer informatie.

Teksten

Intake

We beginnen met een prettig gesprek. Een eerste kennismaking en verkenning van j...

Teksten

Intake

We beginnen met een prettig gesprek. Een eerste kennismaking en verkenning van jouw wensen. Zo stemmen we samen het doel en de opdracht die je ons geeft af.

Teksten

Organisatie scan

Daarna doen we een organisatiescan. Twee van onze experts komen dan een dag lang...

Teksten

Organisatie scan

Daarna doen we een organisatiescan. Twee van onze experts komen dan een dag langs bij jou op locatie. Zij observeren alle relevante schakels in de organisatie, voeren gesprekken met de betrokken medewerkers en brengen organisatieprocessen in kaart. Zo krijgen we op een effectieve manier een goed beeld van de werkwijze van jouw organisatie.

Teksten

Advies rapport

Vervolgens stellen wij een adviesrapport voor je op. Eerlijk met de vinger op de...

Teksten

Advies rapport

Vervolgens stellen wij een adviesrapport voor je op. Eerlijk met de vinger op de zere plek. Helder opgesteld en makkelijk te lezen, met behapbare, uitvoerbare aanbevelingen. En als je dat wilt, presenteren we de belangrijkste conclusies aan de directie, het MT of een ander gezelschap.

Een dag per week onze adviseur bij jou over de vloer
Extra vrouw- of mankracht nodig? Wel een expert met wat ervaring. En een scherpe pen. Die snel is ingewerkt en concrete producten (teksten!) levert. Op de momenten dat jij het nodig hebt. Binnen de deadline. Wij hebben die frisse blik van buiten. En toch het vermogen om teksten te schrijven, uitingen te realiseren die ook inhoudelijk bij jouw organisatie passen en bij jouw specifieke doelgroep.

Reken op ons!

We komen niet als we niet weten wat onze toegevoegde waarde is. Maar we komen graag. Een dag per week. Met een plan en met een resultaat. Klik hieronder voor meer informatie.

Teksten

Intake

Weet je wat je wilt? Maar natuurlijk eerst: wie ben je? We praten met elkaar ove...

Teksten

Intake

Weet je wat je wilt?

Maar natuurlijk eerst: wie ben je? We praten met elkaar over wat je concreet wilt bereiken. Welke producten wil je realiseren en welke doelen wil je halen? Hoe snel?

Teksten

Trainer

Wij kunnen onze collega’s eigenlijk niet missen. Ze doen veel schrijf- en voor...

Teksten

Trainer

Wij kunnen onze collega’s eigenlijk niet missen. Ze doen veel schrijf- en vooral voor trainingswerk. Die afwisseling vinden we belangrijk. Daarom komen we maximaal een hele dag per week bij jou over de vloer. Dat houdt ons scherp en fris en beperkt jouw financiële investering. Is het nodig om buiten die ene dag nog extra ‘meters te maken’? We kunnen prima extra handen inschakelen ook als we niet op locatie zijn. Jouw deadlines zijn daarom voor ons de leidraad.

Teksten

Rapportage

Klus geklaard? Dan schudden we elkaar vroeger de hand. Nu – helaas – niet me...

Teksten

Rapportage

Klus geklaard? Dan schudden we elkaar vroeger de hand. Nu – helaas – niet meer. Wel krijg je van ons een korte, heldere, goed leesbare (natuurlijk!) rapportage over de werkzaamheden en de resultaten. Is tussentijdse evaluatie nodig, anders dan live op de werkvloer vaak al gebeurt? Dan doen we dat ook.

Een goed gesprek kan altijd en is vrijblijvend

Een scan? Iemand over de vloer? Of gewoon een tekst laten herschrijven? Of toch mijn collega’s trainen zodat ze zelf betere brieven of rapporten schrijven? Of van alles wat?

Mogelijkheden genoeg. We adviseren je daarom eerst een uurtje te besteden aan een goed gesprek. Vrijblijvend. Het enige wat we van je vragen is te vertellen. Soms ben je dan al geïnspireerd geraakt en ga je alsnog zelf aan de slag. Geweldig vinden we dat. Want wij vinden niet dat wij anderen moeten vertellen hoe het moet. We helpen ze waar nodig en wenselijk. Kom maar op!

300+

klanten

20%
efficiëntieslag
tot 50% meer

klanttevredenheid

13.000+

cursisten