Klaar met nieuwsberichten over corona? Wij ook! Daarom proberen we deze hele nieuwsbrief het woord niet te laten vallen. Oh, shit…

Anyway. Wat doe jij woensdag? Wij hebben een goed idee. Zin in een leuke dag? In een gezelschap van gelijkgezinde professionals? Sparren met specialisten die dezelfde passie delen? Dat kan op woensdag in onze open trainingen.

Waar wil jij een communicatiekei in worden?

Met acht onderwerpen op communicatiegebied kun jij steengoed worden in elke vaardigheid. Van een les d-tjes en t-tjes en ’t Kofschip tot aan overtuigende offertes schrijven of krachtige presentaties geven. Helaas is de training woordengrappen tappen alleen nog intern te volgen?.

Even praktisch…

Wie? Vier tot acht gemotiveerde professionals per groep, inclusief jij zelf.
Waar? In onze trainingsruimte in Nijmegen. Uiteraard helemaal veilig en corona – oeps – proof. En o, ja: gratis parkeren voor de deur en op 400 meter afstand van NS-station Dukenburg.
Hoe? Schrijf je hier in. Kun jij nooit op woensdag? Misschien is Individuele training voor jou een optie. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.
Waarom? Je weet dan zeker dat je in één dag van de specialist in de markt actuele tips en inzichten krijgt. Veel interactie, oefenen en leren van elkaar. Gegarandeerd lachen en lekker lunchen (inclusief).

Dus: tot woensdag?!