Directiesecretaresse

De opleiding Directiesecretaresse bij Schoevers paste perfect. Ik ging er elke dag met plezier naartoe. Ik vond dat zo leuk om te doen, dat ik er nog een jaar Communicatie en PR achteraan deed. Na mijn eerste leuke baan als directiesecretaresse bij een maatschap had ik een nieuw doel: ik wilde secretaresse Raad van Bestuur worden. Dat is gelukt! Een aantal jaar heb ik dat met heel veel plezier gedaan, en heel veel geleerd. Tot ik naar het buitenland verhuisde. Maar ik kwam ook weer terug, met veel mooie ervaringen en herinneringen. En nu, al een aantal jaar, heb ik misschien wel de leukste baan tot nu toe, en ga ik elke dag met plezier werken!

Zonnetje

Ik word er blij van elke dag ervoor te zorgen dat ons secretariaat en dus ook ons bedrijf als een zonnetje loopt. Samen met mijn collega Taya gaat dat super. Een dreamteam!

Organiseren, plannen, vooruitdenken, ontzorgen, denken in oplossingen en soms een 'al gedaan' voordat het is gevraagd. Daar krijg ik een kick van! Een klant vertelde: “wat is het fijn om volledig ontzorgd te worden door het secretariaat van Pastoorbv”. Precies waar we naar op zoek waren!

Voetbal

Wat een leuk spelletje vind ik dat. Een teamsport, verbinding, sociale contacten. Je vindt me regelmatig op onze club in het mooie Nijmegen-Oost. Om zelf te sporten, of vrienden te ontmoeten. Gezellig!

Wil jij ook beter communiceren?

Schrijf je dan in voor een van onze communicatietrainingen. Schrijven, presenteren, rapporteren... Bekijk ons aanbod hieronder! Liever eerst even overleggen over wat het best bij jou past? Bel ons op (024) 324 49 59 of mail naar info@pastoorbv.nl.

Confetti
Confetti
Medewerker

360
+

Klanten

2600+

Trainingen

16000

Cursisten

9.2

Google Reviews Score

Zij leerden beter te communiceren bij Pastoor bv