Less is more

Hoe ouder ik werd, hoe meer ik inzag dat minder communiceren juist beter is. En daar bedoel ik niet mee dat je de helft van de informatie weglaat. Juist meer zeggen met minder woorden is het geheim. Dat is ondertussen ook mijn missie geworden. Mensen duidelijk laten communiceren. Met minder woorden. Zowel op werk, als privé. Mijn vrienden krijgen nog weleens een appje van mij waarin ik zeg: “wat moet ik veel lezen om te begrijpen wat jij bedoelt”, haha.

Slide in m'n DM!

Naast iedereen duidelijk te laten communiceren heb ik nog een stiekeme missie: Pastoor bv viraal laten gaan. Op LinkedIn. Ik zit al een aantal jaren achter alle berichtjes van de Pastoor bv LinkedIn. Met m'n lila telefoon houd ik constant in de gaten wie ons wel en niet liket. Dus pas maar op! Voor je het weet vraag ik je onze pagina te volgen.

Wil jij ook beter communiceren?

Schrijf je dan in voor een van onze communicatietrainingen. Schrijven, presenteren, rapporteren... Bekijk ons aanbod hieronder! Liever eerst even overleggen over wat het best bij jou past? Bel ons op (024) 324 49 59 of mail naar info@pastoorbv.nl.

Confetti
Confetti
Medewerker

360
+

Klanten

2600+

Trainingen

16000

Cursisten

9.2

Google Reviews Score

Zij leerden beter te communiceren bij Pastoor bv