Online schrijftraining

Verbeter je schrijfvaardigheid in eigen tijd en tempo

Wil je leren helder, lezersgericht en duidelijk te schrijven? De belangrijkste Nederlandse spellingregels opfrissen? Weten hoe je een effectief en overzichtelijk rapport schrijft? Of misschien juist wel hoe je een wervende en prikkelende websitetekst schrijft? Kortom: heb jij een prangende schrijfvraag? En wil je graag in je eigen tijd en tempo je schrijfvaardigheden verbeteren? Dan is een online schrijftraining iets voor jou!

Voor wie?

Deze training is voor iedereen die de ambitie heeft te investeren in zijn of haar schrijfkwaliteiten. Maar nog niet altijd de tijd of motivatie kan vinden om hier zelf aan te werken. Met een online schrijfcoaching heb je met een minimale tijdsbesteding, je schrijfvaardigheden weer scherp.

Programma

We sluiten altijd aan bij de behoefte en het niveau van de klant. Onze trainingen zijn maximaal maatwerk. En daarom analyseren we altijd jouw eigen teksten. Daarmee bepalen we de accenten in het programma. Lees hieronder meer over het inhoudelijke programma van de trainingen die wij online aanbieden.

Een greep uit de online schrijfcoachings die wij aanbieden:

Heb jij iets anders in gedachten? Een maatwerkvraag, vraagt om een maatwerkoplossing!

Werkwijze

Een maatwerk coaching. Interactief, persoonlijk en met plezier. Via Zoom, Teams of GoToMeeting organiseren we twee keer een online sessie: geen droge instructies, maar intensief samen sparren. Jouw eigen teksten vormen hiervoor de basis. We geven schijnbaar simpele tips, voor het verbeteren van de opbouw, structuur en leesbaarheid van jouw tekst. Tussendoor ga je aan de slag met de geleerde vaardigheden. Via e-coaching geven we vervolgens feedback, die we bespreken in de volgende online sessie.

Daarnaast krijgt iedere deelnemer toegang tot de online-leeromgeving MijnPastoor. Dat geeft je de mogelijkheid om extra te oefenen, in je eigen tijd en tempo.

We geven de online sessies vaak op woensdagen. Maar in overleg is er veel mogelijk. Wil je meer informatie? Bel als direct op 024 324 49 49 of mail naar [email protected].