Oh nee, de tijd van zelfreflectie en -verbetering breekt weer aan

In rap tempo komt 1 januari in zicht. Nu is dus hét moment voor zelfreflectie. Tijd om na te denken over goede voornemens voor 2018! Wij zijn zo brutaal om je alvast op weg te helpen. Vijf fantastische voornemens die jij écht wilt waarmaken.

Ambitieuze voornemens

De lijstjes met goede voornemens schieten als paddenstoelen uit de grond. Vrouwonline bedacht 50 haalbare voornemens, zoals ‘Je zegje doen tijdens een vergadering’, ‘Minder roddelen’ en de absolute topper ‘Kunnen loslaten’. Ook wij hebben nieuwe doelen gesteld voor het komende jaar. Wel met een ambitieuzere inslag. Een voorbeeldje:

In 2018 dragen wij ons steentje bij in de blindheidbestrijding!

Gisteren in het nieuws (NRC Handelsblad): bijziendheid groeit enorm in ons land, waardoor vele tienduizenden Nederlanders uiteindelijk blind worden. De oorzaak? We staren te veel en te lang naar beeldschermen en teksten. Wij hebben de oplossing! Beknopte, krachtige en heldere teksten, waardoor we onze blikken minder lang op de schermen hoeven te fixeren. Nobel streven? Dat dacht ik!

Vijf fantastische voornemens

Na de eigen nodige zelfreflectie liggen onze voornemens al klaar voor de jaarwisseling. Nu jij nog, zodat je straks met een gerust hart ‘Gelukkig nieuwjaar!’ kan wensen. Privévoornemens laten we aan jou over, bij de zakelijke voornemens helpen we een handje. In 2018 wil jij:

Gemiddeld een 9 op klanttevredenheid!

Al het mailcontact in één keer goed!

Overtuigende adviesnota’s die in 60 seconden te lezen zijn!

Een uniforme schrijfstijl en houding naar klanten!

Een strakke website met pakkende teksten!

Vieren we volgend jaar december samen deze prachtige resultaten? Het begint bij een telefoontje naar 024-3244959 of een e-mail naar info@pastoorbv.nl.