Meld je aan voor de training Zakelijk schrijven op B1-niveau

training, communicatietraining, training schrijven in b1, taalniveau b1, communicatietraining nijmegen, communicatiebureau nijmegen, juridische teksten, medische teksten, tekstschrijver b1, schrijftraining, b1 leren schrijven, waarom b1 schrijven, wat is b1 schrijven, droom elst, communicatietraining gelderland, schrijftraining gelderland, opleiding tekstschrijver, cursus tekstschrijven

Waarom taalniveau B1?
Meer dan de helft van de Nederlanders begrijpt taal tot B1-niveau. Een niveau dat een aantal jaar geleden Europees is vastgesteld. Met als achterliggende gedachte dat de overheid, gezondheidszorg en woningcorporaties in taalniveau B1 communiceren. Helaas lukt dit nog lang niet altijd. Zorg ervoor dat jouw teksten wél voor iedereen begrijpelijk zijn. Kom naar de training Schrijven op B1-niveau!

Duidelijk, correct en eenvoudig Nederlands
In de training Schrijven op B1-niveau leer je hoe je duidelijk, correct en eenvoudig Nederlands schrijft. Zodat elke Nederlander de boodschap van je brief of mail begrijpt. Dit is een uitdaging. Maar echt: zelfs medische en juridische teksten kun je schrijven in B1. En hoe ingewikkelder de boodschap, des te belangrijker dat de lezer je kan volgen.

Schrijf sneller en gemakkelijker in B1
Woensdag trainingsdag! Op onze trainingslocatie in Nijmegen. Kijk hier voor de actuele trainingsdata. Van 9:30 tot 16:00 uur ga je effectief en onder onze begeleiding aan de slag met het herschrijven van je eigen teksten. Na de training schrijf je sneller en gemakkelijker in B1.  Kun jij nooit op woensdag? Misschien is Individuele training voor jou wel een optie.

Waarom pastoor bv? 
– Ervaren trainers, academisch opgeleid
– Een zeer uitgebreid klantenportfolio
– Elke training is voor jou op maat gemaakt
– Keer op keer positieve feedback. Zoals recent nog van Emely Bergrath van Woonpunt:

“Ik vind het vooral goed dat Thijs de training luchtig hield. Met onder andere een quiz wist hij de taaie stof leuk over te brengen. Daarnaast had hij snel in de gaten hoe de dynamiek was in de groep. Toen de groep zelf opeens koffie ging halen, wist hij hier op een grappige en goede manier mee om te gaan”. 

De training Schrijven op taalniveau B1 verzorgen we ook incompany. Meer weten? Bel naar 024-324 49 59 of mail naar info@pastoorbv.nl