Meld je aan voor de training Zakelijk schrijven op B1-niveau

Meld je aan voor de training Zakelijk schrijven op B1-niveau

training, communicatietraining, training schrijven in b1, taalniveau b1, communicatietraining nijmegen, communicatiebureau nijmegen, juridische teksten, medische teksten, tekstschrijver b1, schrijftraining, b1 leren schrijven, waarom b1 schrijven, wat is b1 schrijven, droom elst, communicatietraining gelderland, schrijftraining gelderland, opleiding tekstschrijver, cursus tekstschrijven
Waarom taalniveau B1?
Meer dan de helft van de Nederlanders begrijpt taal tot B1-niveau. Een niveau dat een aantal jaar geleden Europees is vastgesteld. Met als achterliggende gedachte dat de overheid, gezondheidszorg en woningcorporaties in taalniveau B1 communiceren. Helaas lukt dit nog lang niet altijd. Zorg ervoor dat jouw teksten wél voor iedereen begrijpelijk zijn. Kom naar de training Schrijven op B1-niveau!

Duidelijk, correct en eenvoudig Nederlands
In de training Schrijven op B1-niveau leer je hoe je duidelijk, correct en eenvoudig Nederlands schrijft. Zodat elke Nederlander de boodschap van je brief of mail begrijpt. Dit is een uitdaging. Maar echt: zelfs medische en juridische teksten kun je schrijven in B1. En hoe ingewikkelder de boodschap, des te belangrijker dat de lezer je kan volgen.

Schrijf sneller en gemakkelijker in B1
Kom op 24 januari in het nieuwe jaar naar DROOM! in Elst voor de training Schrijven op B1-niveau. Dan sparren we samen over jouw teksten en leer je de ins en outs van B1. Van 09:30 tot 13:00 uur ga je effectief en onder onze begeleiding aan de slag met het herschrijven van je eigen teksten. Na de training schrijf je sneller en gemakkelijker in B1. Voor €395,- heb je een leerzame, leuke ochtend, waar je de rest van je leven schrijfplezier van hebt.

Waarom pastoor bv? 
– Ervaren trainers, academisch opgeleid
– Een zeer uitgebreid klantenportfolio
– Elke training is voor jou op maat gemaakt
– Keer op keer positieve feedback. Zoals recent nog van Emely Bergrath van Woonpunt:

“Ik vind het vooral goed dat Thijs de training luchtig hield. Met onder andere een quiz wist hij de taaie stof leuk over te brengen. Daarnaast had hij snel in de gaten hoe de dynamiek was in de groep. Toen de groep zelf opeens koffie ging halen, wist hij hier op een grappige en goede manier mee om te gaan”. 

Er is nu nog plek. Meld je aan via het formulier hieronder!

 

Verificatie

De training Schrijven op taalniveau B1 verzorgen we ook incompany. Meer weten? Neem contact met ons op!