De strijd der taaltitanen is losgebarsten! Wie legt moeilijke woorden het beste uit?

Wij gingen de strijd aan met elkaar. We speelden het 60-seconds Tenenkrommend Taalspel. Vakjargon, ingewikkelde woorden, ouderwets, juridisch en vaag taalgebruik – dit spel zit vol met tenenkrommende taal! Gebruik jij deze woorden?* Zie ze dan ook maar uit te leggen aan jouw teamleden. Op meer dan 40 kaartjes staan telkens 5 moeilijke woorden. Je mag de woorden omschrijven, zónder het woord zelf te noemen. Of delen van dat woord te noemen. Dit spel dwingt – op een hilarische wijze 🤣 – om makkelijkere woorden te gebruiken en moeilijke woorden te herkennen. Welk team dat het best lukt, mag zich de zegepraler** noemen!

Wij speelden 1 ronde, maar je kunt ook 2, 3 of 4 rondes spelen! Of zelfs nog meer. Maar let op, dit spel kan verslavend zijn! Voor je het weet, ben je een meester in het gebruik van heldere en eenvoudige taal. 😀

Team Marlies nam het op tegen Team Rob. Marlies omschreef de woorden op haar kaartje. Thijs, Taya en Nicky raadden welke woorden Marlies bedoelde. Team Rob streed tegen team Marlies. In zijn team zaten René, Celine en Femke. Wie er won? Kijk het onderstaande filmpje en kom erachter!

We deelden de video ook op LinkedIn. En met succes! Dank jullie wel voor alle superleuke reacties. Ondertussen zijn veel professionals dit spel aan het spelen en beginnen we te denken aan een Nederlands kampioenschap. Ben jij ook enthousiast? Natuurlijk! Contact ons voor meer informatie. Bel naar 024 324 4958 📞 of mail naar info@pastoorbv.nl ✉. Wees er snel bij, want op is op. Tijd om jouw collega’s te verslaan!

*Foei!

**winnaar

 

We zijn bezig met het vernieuwen van onze website. Alles doet het nog, maar binnenkort ziet het er anders uit. 😉