CV maken en motivatiebrief schrijven

Hoe ziet een goed CV eruit? Hoe schrijf je een goede motivatiebrief?

Een goed CV is overzichtelijk, toegespitst op de vacature en valt positief op. Een goede motivatiebrief is onderbouwd, persoonlijk en vrij van cliché’s. Zowel je CV als je motivatiebrief zijn erg belangrijk wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan. Maar ook lastig, wanneer je bijvoorbeeld geen schrijver bent. Of al lang niet meer solliciteerde. In de training CV maken en motivatiebrief schrijven leer je alle vaardigheden die je nodig hebt om jouw nieuwe baan te bemachtigen.

Het trainingsprogramma

Het trainingsprogramma bestaat onder andere uit:

  • Inleven in de organisatie en functie
  • Structuur van je CV en motivatiebrief
  • Layout van je CV
  • Benadering van je motivatiebrief

Wat leer je tijdens de training CV maken en motivatiebrief schrijven?

Tijdens de training CV maken en motivatiebrief schrijven leer je om jezelf aantrekkelijk te presenteren aan een werkgever. Met onze tips en inzichten verbeter je je CV. Ook behandelen we de structuur, benadering en taal van een goede motivatiebrief. En helpen we je eruit te springen tijdens de sollicitatieprocedure.

Het resultaat

Na de training heb je een sterk CV, dat je kunt toespitsen op een vacature. Je weet hoe een overzichtelijke layout eruit ziet. En wat wel en niet relevant is om op je CV te vermelden. Ook ken je de structuur en schrijftechnieken die je nodig hebt voor een goede motivatiebrief. Je weet wat de sollicitatiecliché’s zijn en hoe je die kunt vermijden.

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden? 

Bel ons op 024 324 49 59, mail naar [email protected] of start een chatgesprek.