Snellezen

Hoe verhoog je jouw leestempo?

Dagelijks lezen we bewust en onbewust ontzettend veel. Gemiddeld lezen we maar liefst honderdduizend woorden per dag! Snellezen kan je behoorlijk wat tijd besparen. Zonder dat je hierdoor een tekst minder goed begrijpt of onthoudt. Je leert er alles over in de training snellezen!

Voor wie?

Deze training is voor iedereen die vanuit zijn functie of (deeltijd)studie veel teksten moet lezen. En voor iedereen die dit graag sneller en effectiever wil doen! Ben je snel afgeleid tijdens het lezen? Bang om belangrijke informatie over het hoofd te zien? Of hik je er altijd tegenaan om lange teksten door te spitten? Tijd om daar iets aan te doen!

Programma

We sluiten altijd aan bij de behoefte en het niveau van de groep. Daarom vragen we je voorafgaand aan de training een paar leesoefeningen te doen via onze online leeromgeving. Onze trainingen zijn altijd maximaal maatwerk. We behandelen daarom ook teksten uit jouw specifieke branche.

Het trainingsprogramma bestaat onder andere uit…

  • onderscheiden van verschillende leestechnieken
  • snelleesoefeningen: mind-mapping, een-minuut-test, versneld voorlezen
  • simpele, praktische handvatten om je leessnelheid te verhogen
  • concentratieoefeningen
  • jouw persoonlijke leervragen!

Heb jij iets anders in gedachten? Een maatwerkvraag, vraagt om een maatwerkoplossing!

Resultaat

Na afloop van deze training…

  • is je leestempo op zijn minst verdubbeld
  • lees je niet alleen sneller, maar ook effectiever. Doordat je teksten beter begrijpt en onthoudt.
  • gebruik je je hersenen effectiever. Hierdoor kun je je veel beter concentreren.
  • ervaar je meer plezier in het lezen van teksten!

Werkwijze

Een maatwerk training. Interactief, persoonlijk en met plezier. Een belangrijk onderdeel van de training is het afleren van jouw oude leesgewoontes. In plaats daarvan trainen we je hersenen om de juiste verbanden te leggen en je concentratievermogen te verbeteren. Hiervoor gebruiken we teksten uit jouw specifieke branche. Daarnaast krijgt iedere deelnemer toegang tot de online-leeromgeving MijnPastoor.

Deze training geven we graag incompany, bij ons op kantoor of op locatie. Maar ook in de vorm van een open training of als individuele coaching. Weten wat de mogelijkheden en eerstvolgende data zijn? Bel ons direct op 024 324 49 59 of mail naar [email protected]