Nieuwsbrieven schrijven

Hoe schrijf je een goede nieuwsbrief?

Een goede nieuwsbrief heeft een verleidelijke onderwerpregel en bevat waardevolle content voor de lezer. Ook een sterke call-to-action mag niet ontbreken. Want je wilt natuurlijk dat je nieuwsbrief goed converteert. Hoe je dit aanpakt? Je leert het in de training Nieuwsbrieven schijven.

Het trainingsprogramma

In het trainingsprogramma besteden we om te beginnen aandacht aan een e-mailmarketingstrategie. Want succesvolle nieuwsbrieven – of mailings – komen niet vanzelf. Verder leer je veel over de kenmerken van wervend schrijven. We gaan aan de slag met een nieuwsbrief uit jouw praktijk, die je daadwerkelijk kunt versturen.

Wat leer je tijdens de training Nieuwsbrieven schrijven?

Tijdens de training Nieuwsbrieven schrijven leer je marketingvaardigheden te combineren met wervend schrijven. Door bijvoorbeeld goed na te denken over je doelgroep en het doel van je nieuwsbrief. Waarschijnlijk wil je dat de ontvanger door je mailing iets gaat doen. Zich inschrijven voor een webinar, gebruik maken van een actie of een offerte aanvragen bijvoorbeeld. We geven je de schrijftechnieken die je nodig hebt om dit doel te bereiken.

Het resultaat

Dankzij onze training Nieuwsbrieven schrijven verstuur je succesvolle nieuwsbrieven en andere mailings. Je schrijft nieuwsbrieven die goed converteren en bijdragen aan de marketingdoelstellingen van de organisatie.

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden? 

Bel ons op 024 324 49 59, mail naar [email protected] of start een chatgesprek.