Inschrijven op aanbestedingen

Hoe schrijf je in op een aanbesteding?

Je schrijft succesvol in op een aanbesteding door de aanbestedingsinstructies zo correct en strategisch mogelijk op te volgen. Bij elke aanbesteding kunnen de eisen verschillen. Daardoor is inschrijven op een aanbesteding nauwkeurig en specialistisch werk. Waar bovendien vaak veel (omzet) vanaf hangt. In de training Inschrijven op aanbestedingen leren we je hoe je de kans op de gunning aanzienlijk vergroot.

Het trainingsprogramma

Het trainingsprogramma bestaat onder andere uit:

  • Aanbesteding lezen, structureren en interpreteren
  • Scoringskansen inschatten
  • Aanbestedingsproces intern plannen
  • Inhoud samenstellen

Wat leer je tijdens de training Inschrijven op aanbestedingen?

Tijdens de training Inschrijven op aanbestedingen leer je om gestructureerd en succesvol in te schrijven op een openbare aanbesteding. Als het gaat om proces en om inhoud. We oefenen in het schrijven van een wervende offerte. Die onderscheidend is en tegelijkertijd optimaal aansluit bij de vraag.

Het resultaat

Na de training heb je meer inzicht in het aanbestedingsproces. Zo kun je het opstellen van de inschrijving intern beter plannen. Ook weeg je de inhoud van je inschrijving bewust af. En weet je hoe je de kwaliteit van je inschrijving kunt waarborgen. Je tekst is volledig, professioneel en kwalitatief. De kans op gunning is daardoor hoog!

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden? 

Bel ons op 024 324 49 59, mail naar [email protected] of start een chatgesprek.