Copywriting

Wat is copywriting?

Copywriting betekent het schijven van commerciële teksten. In het Nederlands noemen we het ‘wervend schrijven’. Het doel is conversie. Bijvoorbeeld in je nieuwsbrief, op je landingspagina of door een offerte. Goede copywriting bestaat uit bewezen schrijftechnieken en marketingprincipes die ook jij kunt leren.

Het trainingsprogramma

Het trainingsprogramma bestaat uit veel praktische tips en oefeningen. Je leert niet alleen schrijftechnieken, maar ook marketing- en verkoopprincipes. Zoals de koopmotieven van je doelgroep. Je herschrijft tijdens de training met onze begeleiding minimaal een tekst uit jouw praktijk.

Wat leer je tijdens de training Copywriting?

Om te beginnen leer je tijdens deze training goed nadenken over je doelgroep en het doel van je tekst. Zodat je je focust op de lezer en het beïnvloeden daarvan. Verder brengen we je natuurlijk veel schrijfvaardigheden bij. Zoals de verschillende approaches voor je boodschap. En het spelen met perspectieven.

Het resultaat

Na de training schrijf je dynamische, commerciële teksten. Je weet hoe belangrijk goede copywriting is voor marketing. En hoe je met je teksten de lezer prikkelt, overtuigt en beïnvloedt.

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden? 

Bel ons op 024 324 49 59, mail naar [email protected] of start een chatgesprek.