Teambuilding

Hoe werkt teambuilding?

Teambuilding is een proces dat teams hechter, efficiënter en effectiever maakt. Je werkt aan teambuilding – ook wel teamontwikkeling –  met professionele spellen, methodes en oefeningen. Daarmee bevorder je de samenwerking en het teamgevoel. Dit heeft een positief effect op de output van een team. In de training Teambuilding verbeteren we de teamspirit en/of creëren we met elkaar het allerbeste team.

Het trainingsprogramma

Het trainingsprogramma van de training Teambuilding maken we op maat voor jouw team en organisatie. We horen graag waar jullie uitdagingen en behoeftes liggen. Met praktijkgerichte oefeningen gaan we met elkaar aan de slag.

Wat leert jullie team tijdens de training Teambuilding?

Met teambuilding zorgen we ervoor dat een team optimaal gebruik maakt van interne capaciteit en kwaliteiten. Dat doen we bijvoorbeeld door te trainen in feedback geven en incasseren. En door leiderschap bij de teammanager(s) te bevorderen. Maar ook door creativiteit en ondernemerschap te stimuleren. Of processen te (her)structureren en taken opnieuw te verdelen.

Het resultaat

Het team communiceert en functioneert beter. En stijgt uiteindelijk echt boven zichzelf uit. Doordat de teamleaden zich beter bewust zijn van elkaars rol(len) en het belang daarvan. En gezamenlijke belangen en doelstellingen centraal staan.

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden? 

Bel ons op 024 324 49 59, mail naar [email protected] of start een chatgesprek.