Persoonlijke effectiviteit en timemanagement

Hoe vergroot je je persoonlijke effectiviteit?

Je vergroot je persoonlijke effectiviteit door jezelf te blijven ontwikkelen. Bijvoorbeeld op het gebied van timemanagement, leiderschap en commerciële vaardigheden. Ook goede communicatie met collega’s, klanten en/of partners is belangrijk. Net als doelen stellen, keuzes maken en zelfreflectie. In de training Persoonlijke effectiviteit en timemanagement helpen we je vooruit.

Het trainingsprogramma

Het trainingsprogramma bestaat onder andere uit:

  • Effectief communiceren
  • Doelen stellen en bereiken
  • Timemanagement
  • Assertiviteit

Wat leer je tijdens de training Persoonlijke effectiviteit en timemanagement?

In deze training leer je om te focussen op jouw kwaliteiten, doelen en waarden. Want als jij in je kracht staat, draag je optimaal bij aan je eigen succes en dat van de organisatie. Ook geven we je een hoop praktische tips over timemanagement, communicatie en assertiviteit. Zodat je je bewuster bent van je non-verbale communicatie en beter kunt omgaan met feedback.

Het resultaat

Na de training Persoonlijke effectiviteit en timemanagement weet je hoe je met minder frustratie meer voldoening haalt uit je werk. Met onze tips ben je productiever en daadkrachtiger. Omdat je de juiste focus aanbrengt in je werkzaamheden en helder communiceert naar de mensen om je heen. Maar ook omdat je met meer zelfvertrouwen staat voor wat jij belangrijk vindt.

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden? 

Bel ons op 024 324 49 59, mail naar [email protected] of start een chatgesprek.