Online personal branding

Wat is personal branding?

Personal branding betekent jezelf presenteren en gedragen als een merk. Waarbij je om te beginnen je doelgroep voor ogen houdt in je online marketing en communicatie. Frequent en consistent deel je online wie je bent en waar je voor staat. Om zo je zichtbaarheid en autoriteit in je markt te vergroten. Hoe je dat precies aanpakt? We gaan ermee aan de slag in de training Online personal branding.

Het trainingsprogramma

Het trainingsprogramma bestaat onder andere uit:

  • Personal brand beschrijven en/of aanscherpen
  • Elevator pitch
  • Online kanalen – zoals socialmedia en je website- inrichten
  • Actieplan opstellen
  • Doelstellingen formuleren

Wat leer je tijdens de training Online personal branding?

Tijdens de training Online personal branding leer je jezelf online te positioneren als merk. Met een eigen doelgroep, kernwaarden en unique selling points. We werken aan jouw persoonlijke elevatorpitch. En helpen je om je online kanalen zo in te richten dat ze daadwerkelijk voor je werken als marketingtool. Verder behandelen we het format van een effectief online actieplan. En helpen we je jouw personalbranddoelen te formuleren.

Het resultaat

Na de training trek je klanten, een baan en/of zakenrelaties aan die passen bij jouw talenten, ervaring en ambitie. Doordat je gelooft in jouw eigen personal brand en dat uitdraagt. Je weet hoe je jezelf online zichtbaar maakt. En wat zowel jouw korte- als jouw langetermijndoelstellingen zijn met je inspanningen. Of dat nou pitchen bij een groot bedrijf is of het bemachtigen van je droombaan.

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden? 

Bel ons op 024 324 49 59, mail naar [email protected] of start een chatgesprek.