Effectief communiceren: een stevige basis

Spijker online je communicatievaardigheden bij!

Communiceer jij ook wel eens? Natuurlijk! Iedereen spreekt, schrijft, overtuigt en presenteert zichzelf de hele dag door. Heb je het idee dat anderen jou niet goed begrijpen? Vind je het lastig om anderen te overtuigen? Of kost dit jou meer tijd en energie dan je wil? Start dan nu met deze e-training!

Nu gratis met het STAP-budget!

“Het is heel fijn om in je eigen tijd nieuwe kennis op te doen én bij te spijkeren.”

Online leren, oefenen en begeleiding

In deze e-training zit alles wat je nodig hebt om de basis van effectief communiceren onder de knie te krijgen. Wanneer het jou uitkomt, in je eigen tempo en vanaf de plek die jij comfortabel vindt. Het is een afwisseling van theorie, opdrachten, filmpjes, praktische tips en inspiratie.

E-learnings die je kan kiezen:

 • Duidelijke taal: schrijf kort, actief en modern
 • Kernachtige en complete opbouw voor brieven en mails
 • Spelling en grammatica: correct en verzorgd Nederlands
 • Commercieel schrijven: prikkel, overtuig en activeer jouw lezers
 • Overtuigingskracht: onderbouw jouw boodschap met sterke argumenten
 • Klantgerichte gedragsbeïnvloeding in brieven en mails
 • Pakkende presentaties geven: de belangrijkste tips en theorie

E-coaching: persoonlijke begeleiding online

Bij het volledige pakket zit ook e-coaching. Dat betekent dat je twee keer een van onze communicatiespecialisten om hulp kan vragen bij een onderwerp naar jouw keuze. Feedback op een e-mail, op een presentatie, een webtekst of een nieuwsbrief? We helpen je graag en denken met je mee! Dit doen we in een videobelgesprek of schriftelijk. De keuze is aan jou. Ook kun je onze trainers onbeperkt vragen stellen.

 

Investering 

Gebruik je het STAP-budget voor deze training? Dan krijg je altijd het volledige pakket en is de investering € 1.000,-. 

Gebruik je het STAP-budget niet? Dan kun je het pakket samenstellen zoals je zelf wil. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden. 

E-learning: keuze uit 7 onderwerpen 

Voor alle 7 onderwerpen is de investering € 500. Zijn niet alle onderwerpen relevant voor jou? Dan kun je er ook voor kiezen om 4 onderwerpen naar keuze af te nemen. De investering is dan € 300. 

E-coaching: persoonlijke ondersteuning van onze trainers 

Voor twee keer e-coaching en de mogelijkheid om onbeperkt vragen te stellen is de investering € 500. 

Praktisch:

 • Minimale studiebelasting 15 uur, inclusief e-coaching en de toepassing van de tips en inzichten in jouw eigen werk.
 • Je ontvangt een link waarmee je toegang krijgt tot deze e-training. Je kunt de e-training op ieder gewenst moment starten en weer hervatten.
 • De e-learning en e-coaching blijft 6 maanden beschikbaar.
 • Je ontvangt van ons een certificaat als je alle modules hebt afgerond. 

Hoe?

Vraag je je af of deze e-training bij jou past? Of dat je misschien beter geholpen bent met een individuele of open training? We denken graag met je mee! Bel gerust naar 024 – 324 49 59 of mail naar info@pastoorbv.nl. Ook als je meer wil weten over de STAP-regeling.

 • Borging
 • Programma-uitbreiding
Teksten

Vervolgsessie

Tijdens de Individuele training heb je gezien wat er allemaal kan. Je hebt prakt...

Teksten

Vervolgsessie

Tijdens de Individuele training heb je gezien wat er allemaal kan. Je hebt praktische tips en handvatten gekregen om in de praktijk mee te oefenen. Na een tijdje is het goed om samen eens te kijken: wat gaat er al goed? En waar loop je nog tegenaan? Tijdens een vervolgsessie delen we de complimenten uit waar kan en zoeken we verdieping waar nodig. We besteden aandacht aan jouw specifieke leer- en verbeterpunten. Maximale begeleiding!

Teksten

Intervisie

Hoe gaat het nu in de praktijk met je? Je wilt nog iets meer houvast. Even gevoe...

Teksten

Intervisie

Hoe gaat het nu in de praktijk met je? Je wilt nog iets meer houvast. Even gevoel krijgen bij wat je doet: kan het nog beter, hoe wordt het ontvangen, hoe doen anderen het? Intervisie kan je dan helpen. Met anderen die vergelijkbare vragen en ambities hebben bespreek je jouw praktijk. In een veilige setting, gefaciliteerd door een van onze ervaren trainers. Zodat je er ook met concrete actiepunten vandaan komt.

Teksten

MBTI-consult

Je ergert je aan die ene collega: waarom laat hij het altijd erop aankomen? Waar...

Teksten

MBTI-consult

Je ergert je aan die ene collega: waarom laat hij het altijd erop aankomen? Waarom vind je samenwerken lastig? Ben je lui? Of wil je iets meer vertrouwen op wat je wel in de vingers hebt? Durf je dat? Leer je eigen gedragsvoorkeuren kennen met een MBTI-consult en hoe je dat helpt in je dagelijkse werk. En krijg een uitgebreide persoonlijke rapportage van je MBTI-voorkeurstype, met inzichten en tips voor je werk, je privé-situatie en je communicatie.

300+

klanten

20%
efficiëntieslag
tot 50% meer

klanttevredenheid

13.000+

cursisten