Anderhalvemeteroplossingen en meer

Wij hebben jullie gemist! Vanaf juni verzorgen we weer trainingen op locatie. Eindelijk! Wel in een veilige setting. Voor jou en voor ons. 

De mogelijkheden blijven eindeloos

 

De intelligente lockdown heeft gedemonstreerd dat digitaal samenwerken en leren prima werkt! Daar maken we graag nog even gebruik van. We combineren daarom sessies op locatie met online leermogelijkheden. En natuurlijk blijft volledig online ook mogelijk. Alles in goed overleg met jou en de trainingslocatie. Zoals altijd blijft maatwerk ons uitgangspunt! Waardoor het leerrendement voor jou het grootst is. Voor een sessie op locatie is het een must dat deelnemers en trainer onderling 1,5 meter afstand houden. De groepsgrootte is daarom afhankelijk van de locatie en richtlijnen van het RIVM. Ook vinden we het belangrijk dat deelnemers een eigen laptop of tablet meenemen. Kan dat niet? Met een eigen telefoon kom je ook al een eind.

 

Hoe zorgen we voor een veilige training?

Op locatie zorgen we dat we in ieder geval:

  • Eén Femke afstand houden tot alle cursisten (voor onze collega Femke: zie foto). Mark Rutte heeft het niet voor niets over de 1,5-metersamenleving. We geven met tape onze eigen veilige bewegingsruimte aan.
  • Cursisten ook van elkaar 1,5 meter afstand kunnen houden
  • Geen handen schudden en geen ellebogen geven. Wel zeggen we vriendelijk gedag. We overwegen een Oosterse hoofdbuiging in te voeren. Horen we ook graag jullie visie op.
  • De wisseltijd van groepen ruimer maken (en dus ook strak op tijd stoppen om deze tijd te benutten)
  • Deelnemers adviseren om stipt op tijd te komen (zo voorkomen we onnodige ontmoetingen)
  • Gelijktijdige groepen niet tegelijk laten pauzeren
  • Handschoentjes bij ons hebben
  • Schoonmaakdoekjes meenemen. We maken onder andere de tafels voor en na de training schoon.
  • Zelf de deuren open en dichtmaken en de klink schoonmaken
  • De gebruikelijke polonaise na afloop van de training afschaffen

Wat als de trainer zich niet lekker voelt?

Als de trainer zich niet lekker voelt (en mogelijk een van de symptomen van corona vertoont), dan komt hij of zij niet. Als het kan, zorgen we voor een vervangende trainer. Kan dat niet, dan bedenken we in overleg een andere oplossing – misschien kan de trainingssessie bijvoorbeeld wel online doorgaan. Lukt dit allemaal niet? Dan verplaatsen we de sessie kosteloos.

 

Wat als een cursist zich niet lekker voelt?

Als een deelnemer zich niet lekker voelt (en mogelijk een van de symptomen van corona vertoont) laten we deze deelnemer niet toe in de cursusruimte. We gaan ervan uit dat deelnemers hier ook hun eigen verantwoordelijkheid nemen.

 

Bij ons op kantoor

Ook op kantoor houden we ons ook aan alle richtlijnen. Wassen we regelmatig onze handen. Werken we thuis als we verkoudheidssymptomen vertonen. En houden we onderling dus ook minimaal één Femke afstand.

 

En verder…

Brainstormen we over customized pastoorbv-mondkapjes. En volgen we natuurlijk alle updates en aankondigingen van het RIVM en de persconferenties. Daar passen we onze aanpak op aan. Kijk gerust eens bij onze spelregels hoe we daarmee omgaan. Heb je trouwens onze persconferentie-bingokaart al gezien?

280+

klanten

20%

efficiëntieslag
+10 tot 50%

klanttevredenheid

12.000+

cursisten