De vakantie zit er weer op. Grote kans dat jouw thuiskantoor weer volop in gebruik is. En misschien heb je door het vele thuiswerken wel zeeën van tijd over. Saai? Vervelen? Echt niet! Tijd voor bijscholing! Je vaardigheden verder ontwikkelen! Wij hebben ons programma voor open trainingen namelijk flink uitgebreid. Dus: wat doe jij woensdag?

‘Wauw! Wat kan ik allemaal doen dan?’

Met acht onderwerpen op communicatiegebied bieden we een scala aan trainingen. Van een les d-tjes en t-tjes en ’t Kofschip tot aan overtuigende offertes schrijven of krachtige presentaties geven. Hieronder een overzicht van ons aanbod:

Wat praktische zaken op een rij

Wie?Vier tot tien gemotiveerde professionals per groep. Dus veel persoonlijke aandacht!
Waar?In onze trainingsruimte in Nijmegen. Uiteraard helemaal veilig en coronaproof. En extra fijn: gratis parkeren voor de deur en op 400 meter afstand van NS-station Dukenburg.
Waarom?Omdat je actuele tips en inzichten krijgt van ons, dé specialist in de markt. Gegarandeerd lachen geblazen. En natuurlijk veel interactie, oefenen en leren van elkaar. Inclusief heerlijke lunch.
Woensdag gehaktdag?Nee, woensdag trainingsdag! Iedere training vindt eens in de acht weken plaats. In de kalender vind je de data. Schrijf je snel in! Kun jij nooit op woensdag? Misschien is Individuele training voor jou een optie.

Overtuigd? Dan zien we je woensdag!