E-learning

Maandag. Volgepland. Dinsdag. Volgepland. Woensdag. Hé! Daar is nog ruimte. Oh wacht, Gea zei dat ik echt weer een keer naar de kapper moest. Donderdag en vrijdag dan? Zucht… laat ook maar zitten…

Je wilt graag je kennis bijspijkeren maar het is moeilijk een gaatje in je agenda te vinden. Hoe kun je ooit tijd vinden om dan een training of coaching in te plannen?

Geen probleem! Naast trainingen hebben wij ook een groot aanbod in e-learning. Zo kun je ieder moment van de dag bepalen of je het leren weer oppakt. En ook op iedere plek. Thuis, op het werk of bij de kapper. Wel goed blijven opletten natuurlijk!

Wat is het?

Met e-learning leer je online. Geen lange lappen droge stof. We leggen kort en helder aan je uit wat het belangrijkste is. Daarna ga je aan de slag met verschillende oefeningen. Met een sausje van humor en toepasselijke video’s zorgen we er tot slot voor dat het ook leuk blijft. Praktisch, leerzaam en effectief.

Hoe?

Simpel! Neem contact met ons op via de contactpagina of stuur direct een mail naar [email protected] Bellen kan naar (024) 324 49 59.

Resultaat

Met minimale inspanning ben je weer op de hoogte over het onderwerp naar keuze. Op het moment naar keuze. En de plek naar keuze. En je hebt er ook nog een mooi kapsel bijgekregen!

Wij als Pastoor bv zijn niet aansprakelijk bij scheve snorren, bizarre baarden, mislukte kapsels en ontevreden echtgenoten.